Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Építészmérnök.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Építészmérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epiteszmernok.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Épületgépészet

Épületgépészet

Épületgépészet, epuletgepeszet.tlap.hu , Épületgépészet, épületgépészeti automatika, épületgépészeti áruházak. Épületgépészettel kapcsolatos oldalak. Gyártók magyar illetve külföldi oldalai, tervezők, kivitelezők szolgáltatásai, forgalmazók, viszonteladók ajánlatai az ország egész területéről, szakmai szervezetek, szaklapok hírei.

Gerenda ház

Gerenda ház

Mindent a gerendaházról. Mi egyből beleszerettünk. Az érdeklődő mindent megtalál, ami a gerendaházakkal kapcsolatos. Az oldal egybegyűjti a szakmában ismert kivitelezőket, építési anyagokat, szakmai folyóiratokat és magazinokat. Aki még kételkedett azt is meggyőzzük, hogy miért érdemes fából készült gerendaházban és rönkházban élni. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Készház

Készház

Az üzemileg előregyártott könnyűszerkezetes technológiával előállított, úgynevezett készházakat gyártó, forgalmazó vállalkozások bemutatása, illetőleg az ehhez a témához kapcsolódó tudnivalók, tippek, ötletek, hírek, szakmai anyagok, melyek segítséget nyújthatnak az érdeklődőknek.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Könnyűszerkezetes házak

Könnyűszerkezetes házak

Oldalamon azok a könnyűszerkezetes házak generálkivitelezőiről gyűjtök linkeket,melyek rendelkeznek Éme minősítéssel,s foglalkoznak az "alaptól a befejezésig". Tervezéssel(kiviteli terv,statikai terv,engedélyeztetés), látványtervezéssel, szaktanácsadással, szükség esetén hitelügyintézéssel. Várom a tetőfedő link ajánlásokat is(számítógépes tervezés, látványtervezés), illetőleg az ehhez a témához kapcsolódó tudnivalók, tippek, ötletek, hírek, szakmai anyagok, melyek segítséget nyújthatnak az érdeklődőknek.

Útépítés

Útépítés

Útépítéssel foglalkozó cégek gyűjteménye. Megtudhatja hogy Magyarországon mely vállalatok foglalkoznak beton és aszfaltkészítéssel. Az útépítés és a természetvédelem kapcsolatát is megismerheti. A forgalomtechnikáról is sok mindent megtudhat. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Villanyszerelés

Villanyszerelés

A villanyszerelés témába illő oldalakat gyűjtjük össze, mint villanyszerelő mesterek, kivitelezők, kis kereskedők és nagy kereskedők szerint. A kereső sok hasznos információt talál a villanyszerelés témában. Ha felújít vagy átépít, itt megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb szakembert. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Tuti menü