Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építészmérnök irodák (Borsod-Abaúj-Zemplén) képes leírás - Építészmérnök.tlap.hu
részletek »

Építészmérnök irodák (Borsod-Abaúj-Zemplén) - Építészmérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epiteszmernok.tlap.hu » Építészmérnök irodák (Borsod-Abaúj-Zemplén)
Keresés
Találatok száma - 3 db
Hadas Építész KFT - Miskolc

Hadas Építész KFT - Miskolc

Cégünk lakó- és középületek tervezésével, műemlék épületek felújítási terveinek készítésével, közterületek rendezésével foglalkozik. Eddigi legnagyobb munkáink közé tartozik a történelmi Avas részletes rendezési terve Diósgyőr várkörnyék fejlesztési terve, a Miskolci Egyetem új négyszáz fős előadója, a Kossuth utcai Református Gyermek és Ifjúsági Missziós Központ, az újjáépített Deszkatemplom belsőépítészete, valamint az Ózdi Olvasó Egylet színházépületének rekonstrukciós terve.

Műépítész Kft. (Miskolc)

Műépítész Kft. (Miskolc)

A Műépítész Kft.-t 1992-ben, korábbi szervezeti keretekből kiválva, építészmérnök vezető tervezők magánvállalkozásban alapították. A cég jelenlegi, kizárólagos tulajdonosa s egyben ügyvezetője Puskás Péter. Állandó alkalmazottaink száma 9 fő. A Kft. műtermét Miskolc belvárosában, a Déryné u. 2. sz. alatt rendeztük be. A tervezés és a közigazgatás területén több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezünk. Állandó társtervezőink végzik a szakági tervezéseket magas- és mélyépítés területen. Az így együtt dolgozók száma több mint 30 fő. Képesítéseink feljogosítanak a településtervezéstől az építészeti tervezésen, ingatlanforgalmi értékbecslésen, a műszaki ellenőrzésen keresztül a szcenikai tervezésig terjedő munkák felelős elvégzésére. A Műépítész Kft. megalakulása előtt az ÉSZAKTERV, Architektúra Kft., MAFILM Díszlettervezési Stúdiója munkahelyein dolgoztunk. Kialakult szakmai kapcsolatokkal, a feladatokat az igényeknek megfelelően vállaló társtervezői kollégákkal dolgozunk együtt, így egy tervezési feladat teljes vertikumát komplexen, generáltervezésben vállaljuk.

VES - Virtual Építész Stúdió (Sátoraljaújhely)

VES - Virtual Építész Stúdió (Sátoraljaújhely)

A VES honlapja - Lakóépületek tervezése - Középületek tervezése - Ipari és mezőgazdasági épületek tervezése - Tervezői költségkalkulációk készítése - Kivitelezési tervdokumentáció készítése - Tervezői művezetés, műszaki ellenőrzés - Látványtervek készítése.

Tuti menü