Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építészmérnök irodák (Budapest) képes leírás - Építészmérnök.tlap.hu
részletek »

Építészmérnök irodák (Budapest) - Építészmérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epiteszmernok.tlap.hu » Építészmérnök irodák (Budapest)
Keresés
Találatok száma - 25 db
A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft

A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft

Az A& Mérnöki Szolgáltató Kft komplex építésztervezési feladatokon kívül vállalkozik szakszerű tanácsadásra ingatlan vásárlás előtt, kitérve az átalakítás lehetőségeire, a célszerű, illetve energia megtakarítást eredményező és műszakilag szükség felújításokra. A műszaki szakértőként vállalkozik az építményekkel kapcsolatos műszaki jelenségek, hibák, károk okainak vizsgálatára, melyet szakvéleményben foglalunk össze, a szakszerű javításra vonatkozó javaslattal.

Architektus 2000 Kft. (XII.)

Architektus 2000 Kft. (XII.)

Tevékenységünk teljes körű építészeti-műszaki tervezés, az építési program megfogalmazásától akár az épület kivitelezésének tervezői felügyeletéig. Stúdiónk rendelkezik minden eszközzel, mely a hatékony és innovatív építészeti tervezés megvalósításához szükséges. Építészeti szemléletünket olyan, a környezetet is védő ökologikus tervezési módszer jellemzi, ami energiahatékonysággal, a napenergia passzív hasznosításával és környezetbarát helyi anyagok használatával a fenntarthatóságot is biztosítják.

AVS Építészmérnök Stúdió (II.)

AVS Építészmérnök Stúdió (II.)

A stúdiót 1991-ben alakítottuk meg. Kezdetben építészeti látványtervezéssel foglalkoztunk. Később fő tevékenységi kör az építészeti tervezés lett. Ma az építészeti tervezés mellett a számítógépes látványtervezés és animációs videók készítése is meghatározó stúdiónk életében. 2002-től ISO 9001 szerint dolgozunk. Lakóépületek, közintézmények, ipari építmények teljeskörű tervezése, engedélyezési tervek készítése, belsőépítészeti tervek, látványtervek

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
AXIS Építészmérnök Iroda (II.)

AXIS Építészmérnök Iroda (II.)

Az AXIS Építészmérnök Irodát 1990-ben alapítottuk, Nagy Tamás, Salamin Ferenc, Varga Csaba és Vincze László építészek voltak az alapítók. Ezt megelőzően négy-öt évig Makovecz Imre munkatársai voltunk, s az ő kezdeményezésére alakítottak az irodájában dolgozó fiatalok több önálló céget. Később csatlakozott hozzánk Salamin Miklós és Tusnády Zsolt. Tagjaink közül többen részt vettek a Visegrádi Építésztáborok tevékenységében, főépítészi tevékenységet vállaltak, építészetet oktattak, előadásokat tartottak és kurzust vezettek itthon és külföldön, hazai és nemzetközi kiállításokon vettek részt

Budapesti Építész Kamara

Budapesti Építész Kamara

Budapesti Építész Kamara - A kamara ügyviteli szerve vezeti a tervezői és szakértői nyilvántartásokat az építészeti tevékenység keretében, illetve pénzügyi nyilvántartást vezet a tagok kamarai kötelezettségeiről.

Burda Építésziroda

Burda Építésziroda

Fő profilunk családi és társasházak építészeti tervezése vázlattervi szinttől engedélyezési terven keresztül a kiviteli tervig. Igény esetén szakági tervezőinkkel teljes körűen (statika, gépészet, épület villamosság) vállaljuk elképzeléseinek megvalósítását illetve az engedélyezési eljárással kapcsolatos ügyintézést.

Csigaterv - Építészeti tervezés

Csigaterv - Építészeti tervezés

Családi házak, társasházak, középületek tervezése, engedélyeztetése. Főleg Budapest és környékén, valamint a Dunántúli régióban munkálkodom, de az ország területén bárhova szívesen elmegyek ahol szükség van rám. Ha valakinek tanácsra lenne szüksége, szakmai kérdése van, vagy a kivitelezésben merülnek fel megoldandó feladatok, akkor is hívjanak bizalommal. Fő tevékenységeink: családi házak, társasházak, középületek tervezése, engedélyeztetése, meglévő épületek átalakítása, bővítése, tetőtérbeépítések, épület felmérés, kiviteli tervek készítése, építészeti tanácsadás, tervezői művezetés. Rövid határidővel, mérsékelt áron, egy összeszokott csapattal állunk szíves rendelkezésére.

Csikós Mihály (XI.)

Csikós Mihály (XI.)

Csikós Mihály 1982-ben diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetem középület-tervezési tanszékén. 1985-ben a Magyar Építő Művész Szövetség rendes tagja lett, majd 1997-ben a Magyar Építészkamara alapító tagja. 1982-1988-ig magántervezőként dolgozik, 1988-1990-ig egy kis szövetkezet tervezőrészlegét vezeti, majd 1990-ben saját irodát alapít Architechno Bt. néven. 1997-ben a Bt átalakul Kft-vé és Csikós Mihály Építészirodája néven működik jelenleg is. A cég több száz megvalósult munkái között szerepelnek belsőépítészeti és építészeti feladatok egyaránt. A főbb területként mindkét műfajban exkluzív házak, villák, vendéglátó és kereskedelmi létesítmények mellett a nagyberuházások is jelen vannak. Ezek az ország több területén, szinte mindegyik megyeszékhelyen és egyéb vidéki városokban is megtalálhatók. Külföldi munkák is gyakoriak a cég palettáján. Tervezett már Németországban, Hollandiában, Romániában, Ukrajnában (Kiev), Oroszországban (Moszkva), Kínában (Peking, Daxing), Vietnámban (Saigon, Dalat).

Daedalus Architecture (Sóskút)

Daedalus Architecture (Sóskút)

A Daedalus Architecture fő profilja a számítógéppel segített építészeti látványtervezés, 3D-s épületanimációk készítése, GDL elemfejlesztés (Archicad) és CAD rajzok készítése, valamint építészeti tervezés területén. Szolgáltatásainkat ajánljuk építészeknek, belsőépítészeknek, és beruházóknak. Meglévő építészeti műszaki tervek, rajzok, skiccek alapján számítógéppel elkészítjük az épület virtuális térbeli modelljét, amelynek felhasználásával fotorealisztikus vagy művészi hatású képek, interaktív, virtuálisan bejárható tervek, körüljárható épületek, panorámaképek, és 3D animációk készülhetnek. A lehetőségeknek csak az ön képzelete szab határt. Igény esetén az animációs filmekhez, TV-reklámokhoz a csúcsminőségű szoftverekkel és számítógépekkel elkészített alapanyagokat egy nemzetközileg is elismert filmescsapat vágja össze. Az elkészült anyagokat Ön igény szerint fel tudja használni bemutató CD-n, óriásplakátokon, újság- vagy TV hirdetésekben, prezentációkban, vagy egyszerüen az Ön számítógépén.

Hirdetés
Építész tervező iroda Budapesten és országosan

Építész tervező iroda Budapesten és országosan

Budapesti telephelyű cégünk, a Bauonline Kft. elsősorban épületek generáltervezését végzi, állandó és tapasztalt szakági tervezőtársakkal együttműködve. Építész tervező irodánk rövid határidővel, mérsékelt áron áll rendelkezésére. Célunk, hogy terveinket magas színvonalon, korrekt műszaki tartalommal készítsük el, Megrendelőink esztétikai és funkcionális elvárásainak megfelelve. Építész tervezőként és rehabilitációs környezettervező szakmérnökként készítünk Európai Uniós pályázatokhoz építészeti és akadálymentesítési tervdokumentációkat, költségvetéseket és a hozzájuk kapcsolódó egyéb iratokat.Megbízóink önkormányzatok, állami intézmények, magáncégek és magánemberek.

Farkas Károly építész (XXII.)

Farkas Károly építész (XXII.)

Farkas Károly építész weblapján több, mint 160 fotó, és nívós építészeti magazinokban (Szép Házak, Családi Ház, Átrium, Luxury Ingatlan, stb.) megjelent, fényképekkel illusztrált publikációk adnak izgalmas betekintést a tervező eddigi munkáiba. A bemutatkozás c. menüpontban megismerheti az építész ars poeticáját,- a kapcsolat menüpontban információkat talál a tervező elérhetőségeiről, ill. közvetlenül is üzenhet.

GX Design Stúdió

GX Design Stúdió

Építész irodánk honlapján tevékenységünkkel kapcsolatos információk találhatók.Irodánk, és a munkatársak bemutatása, önéletrajza.Szolgáltatásaink, építészeti tevékenységünk részletes leírása a szakértéstől az engedélyezési tervek, kiviteli tervek készítéséig. Különböző témájuk hasznos cikkek. Pl az energiahatékony épületekről, a kivitelezés menetéről, jogosultságokról... A cikkek laikusok számára is érthető módon ismertetik a vonatkozó előírásokat, szabályokat, lehetőségeket és megoldásokat. Galériánkban pedig eddigi munkáink találhatóak, kategorizálva, a családiházaktól, az társasházakig, valamint uszodák ,irodaházak...

Kontúr Stúdió

Kontúr Stúdió

Építészet. Építész tervezés, épülettervezés, családi ház tervezés, ingyenes építész koncepcióterv készítés, engedélyezési terv készítés, látványterv készítés, költségvetés készítés, vállalkozásba adás, felelős műszaki vezetés, kiviteli terv készítés, kivitelezés bonyolítás. Irányelvünk, hogy építettőink messzemenőkig meg legyenek elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, az általunk tervezett épületek, mind esztétikumukban, mind pedig funkciójukban tökéletesen kiszolgálják az építtetői igényeket.

Lendvai Mérnök Iroda (I.)

Lendvai Mérnök Iroda (I.)

Üdvözöljük a Lendvai Építészmérnök Iroda honlapján! Ismerje meg mérnöki szolgáltatásainkat! Bízza ránk tartószerkezetének tervezését! Új szerkezetek: Családiház, társasház, irodaház, csarnok, egyedi vasbeton, acél és faszerkezetek tervezése. Építési engedélyezési, tender, és kivitelezési tervfázisokban való statikai közreműködés. Szerkezeti tender, kiviteli tervek független statikus tervellenőrzése. Megrendelővel egyeztett tartószerkezeti szabványsorozat választás. (MSZ illetve EC).

Nyolckert Építész Stúdió

Nyolckert Építész Stúdió

A Nyolckert Építész Stúdió építészeti, belsőépítészeti tervezéssel foglalkozik. A referenciáink között családi házak, társasházak, középületek, műemléki épületek valamint belsőépítészeti tervek találhatóak. Oldalunk tartalmát folyamatosan bővítjük, érdekes cikkeket, hasznos tanácsokat is közlünk. Emellett oldalunkon megtalálhatóak a legfontosabb építéssel kapcsolatos jogszabályok is.

Paralel Építészmérnök Iroda (III.)

Paralel Építészmérnök Iroda (III.)

Irodánk 1991-ben alakult a jelenlegi tagokkal, mint alapító tagok. Előzőleg tervező irodákban, illetve Makovecz Imre mellett dolgoztunk. Tagja vagyunk a MAKONA Egyesülésnek és a Kós Károly Egyesülésnek. Az iroda taglétszáma rugalmasan, a munka mennyiségének megfelelően változott az elmúlt időszakban, de vannak állandó munkatársaink. Fogadunk vándorokat is, akik a Kós Károly Egyesülés által működtetett Vándoriskola tagjai. Szolgáltatásunk teljes körű építészeti tevékenység: építészeti tervezés, belsőépítészeti tervezés, szakági tervezés (épületgépészet, épületvillamosság, légtechnika, akusztika, stb), mélyépítés és úttervezés, kertészeti tervezés, beépítési tervek, rendezési tervek

Planit 2000 Építészstúdió (XIV.)

Planit 2000 Építészstúdió (XIV.)

Stúdiónk profiljába -a konkrét engedélyezési és kiviteli tervek magas szintű elkészítésén túl- beletartozik meglévő (műemlék) épületek felmérése, átalakítása, belsőépítészeti kialakításának kidolgozása.

Tuti menü