Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építészmérnök irodák (Fejér megye) képes leírás - Építészmérnök.tlap.hu
részletek »

Építészmérnök irodák (Fejér megye) - Építészmérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epiteszmernok.tlap.hu » Építészmérnök irodák (Fejér megye)
Keresés
Találatok száma - 4 db
ArchiCom Építész Stúdió (Szfvár)

ArchiCom Építész Stúdió (Szfvár)

ArchiCom Építész Stúdió, építészeti tervezés, lakóépületek, középületek, ipari és mezőgazdasági épületek komplex tervezése, CAD szaktanácsadás, ArchiCAD forgalmazás és szakmai támogatás - ArchiCom Építész Stúdió - Cégünk munkatársai tervezési munkájuk mellett szaktanácsadóként résztvesznek építészeti (CAD) szoftverek fejlesztésében. Stúdiónk 1999-től foglalkozik az ArchiCAD építészeti programcsomag forgalmazásával és a felhasználó építészek szakmai támogatásával, mint a Graphisoft CAD Stúdió partnere.

Fehérvár Építészmérnök Kft.

Fehérvár Építészmérnök Kft.

Fehérvár Építész - építészeti tervezés, belsőépítészet, településtervezés, látványtervek készítése - A Fehérvár Építész 2001 júliusában alakult két építész stúdió összevonásával. A Kft. tulajdonosai valamennyien építész végzettségűek, 15-20 év tervezői gyakorlattal és bevezetett praxissal rendelkeznek. Irodánk építészeti és belsőépítészeti, valamint településtervezési tervek készítésével foglalkozik. Irodánkban jelenleg öt okleveles építészmérnök, egy településmérnök és két építész munkatárs dolgozik. Építészeti engedélyezési és kiviteli tervek készítésén túlmenően generáltervezőként altervezők bevonásával vállaljuk komplett dokumentációk elkészítését. A terveket jogtiszta ArchiCAD 10 tervezőprogrammal készítjük, minden esetben látványterveket is, valamint virtuális bejárást biztosítunk. Az általunk tervezett épületek bemutatását animációs film segítségével is vállaljuk. Célunk olyan szellemi, alkotó műhely fenntartása, ahol jó csapatmunkában, becsületesen, szeretetben, példaadóan segítünk emberek, települések, cégek álmainak megvalósításában, igaz értéket adva épített környezetünkhöz.

Meander Építészmérnök Stúdió (Dunaújváros)

Meander Építészmérnök Stúdió (Dunaújváros)

Építészeti tervek, hőtechnikai számítások, felelős műszaki vezetés a Meander Építészeti Stúdiónál. Üdvözlöm, Máriás Nyina vagyok, a Meander Építészeti Stúdió vezető építész tervezője. Családi házat készül építeni és nem tudja pontosan, hol kezdjen hozzá? Milyen lépésekből áll egy ház megterveztetése, milyen engedélyekre van szüksége? Kiket érdemes megbízni a kivitelezéssel? Egy családi ház felépítése hatalmas munka, sok buktatóval. Weboldalam és építész irodám célja, hogy álmai háza felépüljön. Az építkezés minden lépésénél segítséget nyújtok, kezdve a konzultációtól egészen az átadásig. Mindenek előtt javaslom, nézzen körül ezen az oldalon, olvassa el a cikkeket, melyek az építkezések előtt és közben felmerülő kérdésre válaszolnak. Adminisztrációval kapcsolatos kérdések, építőanyagok, korszerű hőtechnikai megoldások, ritkán használt építészeti megoldások, építészeti stílusok, automatikus költségvetésbecslés és rengeteg egyéb hasznos információ.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Rezidencia Kft. (Szfvár)

Rezidencia Kft. (Szfvár)

A Rezidencia Kft 11 éves működése során több mint kétszázötven családi- és társasházat, valamint üzlethelyiséget épített fel. A minőség és megbízhatóság a legfontosabb tényezők, amelyek meghatározzák tevékenységünket. Hiszen, mint tudjuk a minőség kifizetődő, és ezzel tudhatunk magunk mellett számos elégedett Megrendelőt. Cégünk nem típustervek alapján, hanem minden esetben a telek adottságainak és az építtető egyedi elképzeléseinek figyelembe vételével építi fel házait. Képzett és tapasztalt szakembereink már a kezdetektől minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a legnagyobb kényelemmel és biztonsággal költözhessen új otthonába.

Tuti menü