Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építészmérnök irodák (Győr-Moson-Sopron) képes leírás - Építészmérnök.tlap.hu
részletek »

Építészmérnök irodák (Győr-Moson-Sopron) - Építészmérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epiteszmernok.tlap.hu » Építészmérnök irodák (Győr-Moson-Sopron)
Keresés
Találatok száma - 12 db
Archi-Bald Mérnöki Iroda Bt. (Győr)

Archi-Bald Mérnöki Iroda Bt. (Győr)

Célkitűzésünk, hogy a megrendelőinket az ingatlan kiválasztásától az épület átadásáig a tervezési és kivitelezési munkák területén teljes körűen tudjuk kiszolgálni. A cég fő tevékenysége épülettervezés, de vállalkozunk a kivitelezés műszaki irányítására, ellenőrzésére is. Tervezési munkáinkat számítógépen végezzük (ArchiCAD) az eszköz biztosította precizitással. A tervezés során az épület tulajdonságait a ház külső belső körbejárásával mutatjuk be. Igény esetén, az elkészült tervek alapján a felépítendő építményt a fotószerűen az adott környezetbe illesztjük. Saját irodánkban a kor elvárható szintjén levő technikai háttér biztosítja a színvonalas munkavégzést. Három fős csapatunk rugalmasan fel tud nőni nagyobb kapacitású munkák elvégzéséhez, melyhez alvállalkozóként társtervezőket vonunk be. Állandó munkakapcsolatban vagyunk a szaktervezéseket végző tervező kollégákkal, így speciális és összetett feladatokra is vállalkozunk. Tervezési munkáink biztonságát a Generali Rt felelősségbiztosítása garantálja.

Argilla 2000 Kft

Argilla 2000 Kft

Építészeti tervezés (családi házak, középületek, ipari épületek), engedélyezési és kiviteli tervek szakági tervezők bevonásával. Számítógépes látványtervek készítése. Szélerőművek engedélyeztetés minden szakágra kiterjedő tervdokumentáció összeállításával. Akadálymentes környezettervezés - tanácsadás, az ezzel kapcsolatos műszaki ellenőrzés, pályázatírás. Építésügyi igazgatási szakértés - az építés engedélyeztetés eljárási idejének megrövidítése. Teljes körű településtervezés

Benes Gábor építészmérnök (Győrzámoly)

Benes Gábor építészmérnök (Győrzámoly)

Benes Gábor, családiház tervezés, látványtervezés, műszaki vezetés, kivitelezés, bonyolítás, Lakóépületek, nyaralók építészeti tervezése. Az általunk tervezett épületek kivitelezése során műszaki vezetéssel és bonyolítással is foglalkozunk.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Boros Házépítő (Győr)

Boros Házépítő (Győr)

Boros Házépítő - Győr - Házépítésben Otthon vagyunk. Vállaljuk minősített passzívházak teljes körű tervezését, kivitelezését. Mérnöki Tanácsadás. Referenciáink: 165 győri lakás, több mint 30 családi ház építése 1991 óta.

Fényjel Stúdió (Győr) - építészmérnök

Fényjel Stúdió (Győr) - építészmérnök

Immár 10 éve - 2000 januárjában - hoztuk létre irodánkat. A közös múlt, a baráti szálak, az azonos építészeti gondolkodás adta a bázist, mely az induláshoz kellett, s biztosítja ma is az erőt a továbblépéshez. Hárman alapítottuk és vezetjük a Fényjelt (Katona István, Pozsgai Zoltán, Takács Attila), de szerencsére mindig találtunk olyan társakat (ma: Balázs Sándor, Hutflesz Katalin; régebben: Farkas Regina, Pongrácz Tamás) akik hisznek értékeinkben: az építészetben, a feladatban és a közösségben. Állandó külső szaktervezőkkel és irodákkal, a szükséges informatikai háttérrel és tudással, felelősséggel és felelősségbiztosítással dolgozunk a tervezési feladatok teljes spektrumában.

Hollósi és Tsa Tervezőiroda (Mosonmagyaróvár)

Hollósi és Tsa Tervezőiroda (Mosonmagyaróvár)

Hollósi &Társa Építész Tervező Kft. 1993-ban alakult. A cég fő tevékenysége épülettervezés illetve a tervezéshez kapcsolódó kiegészítő tevékenységek úgymint: műszaki vezetés, állapot felmérés, szakvélemény készítés, mérnöki tanácsadás. A 4 fős állandó létszám mellett nagyobb feladatok esetén külsős építész-, valamint szakági tervező kollégák segítik munkánkat. Munkáink nagy része számítógép alkalmazásával készül ArchiCAD szoftver felhasználásával. Épületterveinkre változatos formavilág jellemző, amely magas színvonalú rajzfeldolgozottsággal párosul.

JAArchitect

JAArchitect

JAArchitect studió innovatív építészeti tervezéssel foglalkozik. A vállalkozást a környezetvédelem és a fenntartható építészet jellemzi. Munkáink során törekszünk az energiahatékonyságra, környezetszennyezés megelőzésére. Fontos, hogy tervezési folyamatunk világos jövőképet és útmutatást adjon.

KORENY Építész Stúdió (Győr)

KORENY Építész Stúdió (Győr)

A Stúdió főként családi lakóházak, társasházak és kisebb középületek teljeskörű építészeti tervezésével, ezekhez kapcsolódóan tanácsadással foglalkozik. A tervezés és engedélyezés folyamatát követően vállaljuk az általunk megtervezett épületek kivitelezésének bonyolítását, felelős műszaki vezetését, és kivitelezését is. Az építészmérnöki cég profiljába tartozik az ingatlan értékesítés is, tehát meglévő lakása, lakóháza értékesítésében is segítséget tudunk nyújtani. Munkánk során a megbízóval folytatott személyes megbeszélést követően törekszünk egyszerű vonalvezetésű, harmonikus, jól élhető és lakható épületeket tervezni, melyek a korszerű igényeknek is megfelelnek, ugyanakkor lehetőleg alacsony költségvetéssel megvalósíthatóak.

Mestervonal - Tervező, Fejlesztő, Beruházó Kft. (Sopron)

Mestervonal - Tervező, Fejlesztő, Beruházó Kft. (Sopron)

Cégünk tevékenységi köre az építőipari magas- és mélyépítés-tervezésre, kivitelezés-szervezésre terjed ki, mely tevékenységekre az ISO9001 minőségirányítási rendszer hatálya teljes mértékben kiterjed. A társaság 1990-ben alakult. Az alapító tagok tapasztalt, jó nevű tervezők, a megszűnt Soproni Tervezővállalat volt munkatársai. A társaság fejlődése a kezdetektől dinamikus, már a második évben megduplázta forgalmát és évről évre eredményesebb lett. A sikerek mögött átgondolt szervezés és erőforrás-hasznosítási struktúra húzódik meg, melynek lényege, hogy csak kiváló szakmai képességekkel és emberi tulajdonságokkal rendelkező munkatársakat alkalmazunk, a többlet feladatok ellátásához pedig külső specialistákat veszünk igénybe.

Hirdetés
Miklicz Edgár

Miklicz Edgár

Családi házak, nyaralók, lakóépületek, középületek építészeti tervezése szakági tervezők bevonásával. Belsőépítészeti tervezés, lakberendezés akár egyedi bútorok tervezésével és kivitelezésével is. Professzionális számítógépes kül- és beltéri látványtervezés, animációk készítése, értékesítési dokumentációk összeállítása.

Pylon-Terv (Győr)

Pylon-Terv (Győr)

Cégünk 2003-ban alakult. A cég jogelődje egy betéti társaság volt (jelenleg is működik) kétféle tevékenységi körrel. A különböző arculat tette szükségessé a szétválást, így jött létre az új cégünk. Fő tevékenységeink közé tartozik az építészeti tervezés illetve az ehhez szükséges előzetes előkészítő tanulmánytervek, beépítésvizsgálatok, állapotfelmérések ill. felelős műszaki vezetés.

Vald-Ing Építőipari Kft. (Győr-Ménfőcsanak)

Vald-Ing Építőipari Kft. (Győr-Ménfőcsanak)

Professzionális tervezés és kivitelezés egy helyen. A Vald-Ing Építőipari Kft. fő tevékenységi köre a teljeskörű szolgáltatás nyújtása a családi házak tervezésétől, a kulcsrakész kivitelezéséig. Tervezői és kivitelezői tevékenységünket elsősorban Győrben és annak vonzáskörzeteiben végezzük. Szívesen állunk rendelkezésére, amennyiben a ház építése előtt tájékozódni szeretne, szaktanácsra van szüksége, vagy ha kész terveire részletes árajánlatot kíván készíttetni.

Tuti menü