Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építészmérnök irodák (Heves) képes leírás - Építészmérnök.tlap.hu
részletek »

Építészmérnök irodák (Heves) - Építészmérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epiteszmernok.tlap.hu » Építészmérnök irodák (Heves)
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egri Építész Iroda Kft.

Egri Építész Iroda Kft.

Az építészet végeredményét tekintve tárgyi kultúránk olyan speciális része melynek értelmezése, teoretikus megközelítése-megalapozása időről-időre változik. A szolgáltatás pragmatizmusra hajló hangsúlyozásától a társadalmi reformokat felvállaló mindent megmondó építészetig; történetiséget a múltba-nézéssel egyenlősítő értelmezéstől a futurista víziókig a funkcionális-formális; lokális-globális viselkedések végpontjai között az építészeti habitus számtalan árnyalata létezik. Magunk részéről ezek tudomásulvételén túl az építészet kommunikációban betöltött szerepét hangsúlyozva viszonyulunk szakmánk gyakorlásához nem feledve hogy az építészet nem végcél. A tervezési folyamat során megrendelőinkkel kialakított kapcsolatban ennek artikulálására törekszünk.

Motívum Építész Iroda (Eger)

Motívum Építész Iroda (Eger)

Építészeti tervezés - ötlettől a kivitelezésig: magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások részére. Építés során segítjük a megvalósításban. Családi házak, több-lakásos lakóépületek, szállodák, középületek építésének és rekonstrukcióinak tervezése, valamint üzemi épületek, szalonok tervezése szerepel referenciáink között. Vállaljuk lakások, üzletek, éttermek belsőépítészeti és lakberendezési terveinek elkészítését is. Pályázatok összeállítása esetén rendelkezünk pályázatíró kapcsolatokkal, elkészítjük a pályázathoz szükséges építészeti tervet, költségvetést. Elképzeléseit többször kontrollálhatja megbeszéléseink során, mi számítógépes látvánnyal segítjük. Legyen az ügyfelünk, szívesen látjuk irodánkban!

Mozaik építész műhely

Mozaik építész műhely

A Mozaik Építész Műhely Bt-t 2006 novemberében alapítottuk. Tagjai Janik László okleveles építészmérnök és Jacsó Tibor építészmérnök. Mindketten 10 éves aktív tervezői múlttal rendelkezünk. Tervezői tevékenységünket önállóan, illetve Thoma Emőke és Dely György építészek mellett társtervezőként Heves megye egyik legnagyobb tervező irodájában végeztük. Eddigi tervezési munkánk sokrétű volt: részt vettünk építési engedélyezési tervek, műszaki kiviteli tervek, beépítési tervek, tanulmánytervek és 3D látványtervek készítésében, megismertük Eger város és a környező települések szabályozási és rendezési terveit, illetve az építésügyi hatóság és a szakhatóságok működését. Munkáink között a családi házaktól az 50-70 lakásos társasházakig lakóházak, szállodák, irodaépületek, ipari létesítmények, áruházak, oktatási épületek, autószalonok és egyéb közintézmények szerepelnek.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
T-Studió (Gyöngyös)

T-Studió (Gyöngyös)

Otthonunk az élet központja, a családi élet színtere. Nagyfokú bizalom kérdése, hogy kit engedünk be és kinek mutatjuk meg. Építése, átalakítsa, felújítása során fontos szempont, hogy kivel beszéljük meg és kinek a segítségével valósítjuk meg álmainkat, elképzeléseinket. A legszerencsésebb megoldás, ha ezt az összetett feladatkört egy olyan személy végzi, akinek szaktudásában, korrektségében megbízunk, és aki képes összehangolni az építészeti- és belsőépítészeti tervezés, valamint a kivitelezés bonyolult folyamatát. Minden esetben az ügyfél igényei, elképzelései szabják meg azt az irányt, melynek mentén megtervezünk egy házat, lakást vagy egy leendő belső kialakítást, új ötleteket, a helyiség funkcionalitásához és a megrendelő stílusához illeszkedő megoldás-variációkat. Az építészet és belsőépítészet szépsége épp abban rejlik, hogy nincsenek szokásosan alkalmazandó sémák, sablonok - minden terv egyedi. Mivel az építészet, belsőépítészet és a lakberendezés közötti határok összemosódnak, nehéz lenne különválasztani, meddig tart maga az építészet és hol kezdődik a lakberendezés - mindhárom tulajdonképpen ugyanazt a célt szolgálja: az ideális, otthonos lakókörnyezet kialakítását, kezdv

Tuti menü