Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építészmérnök irodák (Pest megye) képes leírás - Építészmérnök.tlap.hu
részletek »

Építészmérnök irodák (Pest megye) - Építészmérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epiteszmernok.tlap.hu » Építészmérnök irodák (Pest megye)
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bárány László okl. építészmérnök (Szigetbecse)

Bárány László okl. építészmérnök (Szigetbecse)

Építész tervezés - 1996 óta foglalkozom építészeti tervezéssel. Számos, megépült családi ház, társasház, mezőgazdasági és ipari épület található a referenciáim között. Szeretem a szakmámat, jó érzéssel tölt el, hogy otthonokat tervezhetek. Egy szép és jó ház megszületéséhez elengedhetetlen az építtető és az építész közötti összhang. Házaim a megrendelők igényei mellet, egyedi arculatot is hordoznak...

Bau-Trade - Építőipari kivitelezés (Gödöllő)

Bau-Trade - Építőipari kivitelezés (Gödöllő)

Építészmérnök - Építőipari tervezés, beruházás és építményfenntartás szervezése, lebonyolítása és beruházási fővállalkozás. Termelő és szolgáltató építmények építése, lakás és kommunális építés, vegyes magasépítés. Épületfenntartás és korszerűsítés, építési szakipar.

Biró Statika (Göd)

Biró Statika (Göd)

Biró Statika, statikus, statikai tervezés, rekonstrukció, felújítás, új tervezés, tervező iroda. Mérnöki Iroda egyaránt foglalkozik lakóházak, ipari- és mezőgazdasági épületek statikai tervezésével, áttervezésével, rekonstrukciókkal, valamint épületek kivitelezésének felelős műszaki vezetésével. A Mérnöki Iroda szoros kapcsolatban van építész, épületgépész valamint belső építész, szerkesztő kollégákkal, ezért bármilyen építési munka komplex vagy résztervezése ügyében közvetlenül lehet hozzá fordulni. Mérnöki Iroda vállalja ipar- mezőgazdasági épületek és lakó- vagy családi házak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését, legyen az acél, vasbeton, vagy fa szerkezetből.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Heuréka Építészmérnök Tervező Iroda (Érd)

Heuréka Építészmérnök Tervező Iroda (Érd)

Rékasi Csaba - 1956-ban születtem Győrben. Oklevelemet 1982-ben szereztem a BME Építészmérnöki Karán. Csaknem húsz éve folyamatosan főállású építész tervezőként dolgozom. Tevékenységem nagyobb részét a lakóépületek tervezése jelenti, de vállalom a legkülönfélébb (ipari, kereskedelmi, kulturális, oktatási, szakrális stb.) középületek tervezését is, igény szerint felelős műszaki vezetéssel. Főként lakóhelyemen (Érden) és a környező településeken kapok megbízásokat, de épületeim megtalálhatók még az ország sok más helyén is. 2003-ban Érd polgármestere építészeti nívódíjjal jutalmazta munkámat.

Horizont 4 (Cegléd)

Horizont 4 (Cegléd)

Horizont 4, tervező iroda, építészmérnök - Jelenleg építészmérnök irodánkban 3 fő építészmérnök, egy műszaki rajzoló, titkárnő dolgozik. Nagyobb munkáknál alvállalkozóként társ-építészirodát szoktunk bevonni. A szakági tervezést (statika, elektromos, gépész) megbízható, állandó alvállalkozók végzik. Célunk a magas szintű szakmai tevékenység, a Megrendelők igényeihez alkalmazkodva jó és szép házak megalkotása. 2000-ben a Ceglédberceli Ruttner-farm tervezéséért Pest Megye Építészeti Nívódíját vehettük át. 2005-ben a Homlokzati Nagydíjon díjazottak lettünk az üllői Herz Hungária Kft. Irodaépületéért.

Kariatida Stúdió (Dunaharaszti)

Kariatida Stúdió (Dunaharaszti)

Vállaljuk lakóépületek (sorházak, társasházak, családi házak) tervezését és teljes kivitelezését. Tervezés: Kívánságára elkészítjük leendő otthona alaprajzát, homlokzati látványtervét az Ön igényei szerint. Vállaljuk az építkezés megkezdéséhez szükséges engedélyek beszerzését , a költségvetés összeállítását, valamint ezek alapján a későbbi munkafolyamatok elvégzésének ütemtervét is elkészítjük. Számunkra a legfontosabb, hogy olyan házat építsünk, amelyben lakója biztosan jól érzi magát, ezért a tervezés fázisában együtt dolgozunk a terveken a megrendelővel, szem előtt tartva egyéni ötleteit és különleges kívánságait is. Kivitelezést előre elkészített tervek alapján is vállalunk. Kivitelezés: Az épület teljes kivitelezése mellett szükség esetén egyes részmunkálatokat is elvégzünk: falazást, burkolást, villanyszerelést, tetőszerkezet megépítését és gépi vakolást. Mindehhez a legkorszerűbb technikai felszerelést és képzett szakembereket biztosítunk. Különleges szolgáltatásként belső lakásfelújítást is vállalunk

Plan-Trade Kft. (Szentendre)

Plan-Trade Kft. (Szentendre)

Plan-Trade Kft. - Cégünk építészeti tervezéssel és kulcsrakész kivitelezéssel foglalkozik. Fő profilunk a családi ház tervezés és építés. Ezen túlmenően meglévő épületek, lakások átépítését, korszerűsítést is vállaljuk. Lehetőség van az épület szerkezetkész, de akár kulcsrakész kialakítására is.

Tuti menü