Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építészmérnök irodák (Somogy megye) képes leírás - Építészmérnök.tlap.hu
részletek »

Építészmérnök irodák (Somogy megye) - Építészmérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epiteszmernok.tlap.hu » Építészmérnök irodák (Somogy megye)
Keresés
Találatok száma - 4 db
Arker Stúdió (Kaposvár)

Arker Stúdió (Kaposvár)

Cégünk, az Arker Stúdió Építészeti és Kereskedelmi Kft. fő tevékenysége a Generál Építészeti tervezés. Az Építészeti tervezést és annak szakaszait minden esetben irodánkban végezzük munkatársainkkal, itt készülnek a feldolgozások és az építészeti látványtervek, reklámanyagok is. Készítünk kertészeti terveket, rendezési és beépítési terveket is. A szakági munkarészeket alvállalkozókkal készíttetjük, akikkel az eltelt évek alatt gördülékeny és jó munkakapcsolatot alakítottunk ki. Szolgáltatásaink: Új épületek Építészeti tervezése, Tervtanácsi és pályázati tervek elkészítése, Meglévő Épületek áttervezése, bővítési, bontási terveinek elkészítése, Épület felmérés, Védett és Műemlék épületek felmérése, Műemlékek tervezése, Településrendezési tervek, Környezetalakítási Kertészeti tervek, Építészeti grafikák, animációk, látványtervek készítése, Számítógépes CAD építészeti rajzfeldolgozás.

Bau Art (Marcali)

Bau Art (Marcali)

Cégünk az építészet területén komplex szolgáltatást tud nyújtani a tervezéstől a különböző kiegészítő szakági és technológiai tervezési munkarészek elkészítésén túl a beruházás előkészítésén keresztül, akár a kulcsrakész állapotig tartó műszaki ellenőrzésig.

Hervai Tibor (Kaposvár)

Hervai Tibor (Kaposvár)

Építészmérnök, statikus - Hervai tibor oldala - Építészmérnökként és statikusként dolgozom. Ezt viszonylag kevesen csinálják így együtt, pedig ez is - mint sok egyéb - párosban az igazi. Ugyanis így több az esély arra, hogy az ember megtalálja az összhangot a funkció, a forma és a szerkezet között, vagyis a harmóniát. Valamint az épületeim is - meggyőződésem szerint - jóval gazdaságosabban megépíthetők az átlagosnál. Az elmúlt években elsősorban társasházakat, családi házakat terveztem, de volt egyéb épület is bőven. Nagy kedvencem a népi építészet, ebből aztán lehet meríteni jócskán, ez volt az, ami a legtöbbet adott a Műegyetem és a kedvenc munkahelyem (SOMOGYTERV) mellett.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
TérTerv '76 Kft. (Kaposvár)

TérTerv '76 Kft. (Kaposvár)

A TérTerv '76 Építészeti, Belsőépítészeti és Grafikai Studió Kft. 2008. decemberében alakult. Tevékenységi terület: lakóépületek, középületek és ipari épületek építészeti és generál tervezése - belsőépítészeti tervezés - épületek akadálymentesítési tervezése - árazott és árazatlan költségvetés készítés - látványtervezés, látványképek készítése - épületenergetika - szaktanácsadás.

Tuti menü