Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építészmérnök oldalak képes leírás - Építészmérnök.tlap.hu
részletek »

Építészmérnök oldalak - Építészmérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epiteszmernok.tlap.hu » Építészmérnök oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
7. Dimenzió építésziroda

7. Dimenzió építésziroda

Építészirodánk 1994-ben alakult meg, legfontosabb szolgáltatása a tervezési feladatok ellátása: -komplex épülettervezés (tanulmány-, engedélyezési-, tender-, kiviteli terv) -beépítési tervek készítése -számítógépes modellek, látványrajzok készítése, pályázati anyagok összeállítása -településközpontok komplex vizsgálata (közlekedési zónák, zöldfelületek, utcabútorok, cégérek, reklámfelületek ) -tömbrehabilitáció, revitalizáció -műemlékvédelemmel összefüggő építészeti kérdések (felmérés, felújítás ) -tervpályázatok

Archicentrum

Archicentrum

Az archicentrum építészeti és építőipari szakmai portál 2002 decemberében kezdte meg működését. Egyedi szolgáltatástartalmának köszönhetően egyedülálló területet tudhat magáénak az Interneten: építőanyag-gyártók mérnök-támogatási segédleteit gyűjti és rendezi egységes adatbázisba. Gyakran problémát okoz egy-egy építész, mérnök vagy tervező számára, hogy a tervrajzba illeszthető csomópontok vagy a beépítésre javasolt termékkel kapcsolatos műszaki információk, alkalmazási útmutatók nem állnak rendelkezésre. A "Gábor könyv" óta nem készült olyan átfogó gyűjteményes kiadvány, mely széleskörűen tartalmazná az építőanyag gyártók tervezési és kivitelezési ajánlásait. Ezen próbál segíteni az archicentrum egy átfogó, könnyen elérhető és egyszerűen használható elektronikus megoldással valamennyi építőipar területén tevékenykedő cég számára.

Archilink

Archilink

Archilink - az építészeti kezdőlap - Az archilink katalógusába szabadon és ingyenesen regisztrálhatja cégét. A szerkesztő fenntartja a jogot arra, hogy a regisztrált céget ne jelenítse meg, vagy másik kategóriába sorolja azt.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Családi Ház

Családi Ház

Családi Ház - építés - felújítás - kertészet - lakberendezés - Családi Ház - Praktikus, stílusos, ötletes. Családi házak építésével, felújításával foglalkozó internetes portál. Kertészet és lakberendezés.

Épinfó

Épinfó

Buildinfo - Napház - Építőanyag, építőipar, épületfelszerelés, lakberendezés- Az Épinfó a Napház Építésziroda Kft. 2003 óta működő szakmai információs szolgáltatása. Fő profilja szerint katalógus, amely az építőanyagok, épületfelszerelési, -berendezési, kertépítési termékek, kapcsolódó szolgáltatások hazai választékát rendszerezi. Az Ön cége, vállalkozása is megjelenhet oldalainkon, ha termékei, szolgáltatásai kapcsolódnak az Épinfó tematikájához.

Építészem

Építészem

Építészem pont hu - építész, statikus és kivitelező kereső szakportál : új lakás, újszerű lakás, régi lakás, felújítandó lakás - Az építészem pont hu elsődleges célja, hogy a magyarországi építészeti, statikai, és kivitelezési szolgáltatásokat nyújtó tervezőket, cégeket egybegyűjtse. Az oldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll, rövid időn belül kibővült szolgáltatásokkal várunk minden kedves érdeklődőt.

Építészfórum

Építészfórum

Magyarország egyetlen építészeti napilapja. Az epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb díjakról, sikeres tervpályázatokról, építészekről, új épületekről és pályázati kiírásokról, ismerteti a professzionális piac nemzetközi és hazai eseményeit, bemutatja szereplőit, tájékoztat az új termékekről, fejlesztésekről, tehát átfogó képet közvetít a szakmai színtérről. Az utóbbi években az építészeti tartalmak a vizuális kultúra és a kortárs design elemeivel bővültek.

Építőipari Ajánlatok

Építőipari Ajánlatok

Az Építőipari Ajánlatok.hu az Építőipar e-kereskedelmi Központja, ahol hatékonyan és eredményesen építőipari vezetők és építkező- felújító magánembereknek, illetve Közigazgatásban dolgozó döntéshozók köthetnek előnyös üzleteket.

Házépítő

Házépítő

A Házépítő.hu egy olyan építészeti információs portál, mely a következő kategóriákban kínál megoldást: Tervezés/kivitelezés - Épületgépészet - Beltér - Automatizálás/biztonságtechnika - Építőanyagok - Kert és park építés - Hasznos információk - Ipari oldal

Hirdetés
Lakásfelújítás magazin

Lakásfelújítás magazin

A Lakásfelújítás magazinban fellelhetők az építőiparban használatos, lakossági és szakiparos felhasználásra készülő termékek, ill. technológiák az alapozástól a tetőfedésig, a burkolatoktól az épületgépészetig, a belsőépítészet valamennyi területét taglalva, az összes fellelhető anyagból. A magazin tartalmazza a lakásfinanszírozás aktuális rendszerét, beleértve a különböző támogatás-formákat és a pályázati lehetőségeket, az adókedvezményeket stb. A magazinban neves szakemberek által készített szakmai cikkekkel (igényes újdonságok, külső- és belsőépítészet, bankhitelek, biztosítási formák, árfigyelő, ingatlanpiac) és egyéb írásokkal egyaránt találkozhatnak.

Megvalósíthatósági tanulmány, épületek energia auditja

Megvalósíthatósági tanulmány, épületek energia auditja

Megvalósíthatósági tanulmány, energiaaudit elkészítése a Comfort Consulting Mérnöki Tanácsadó Kft által. A beruházás eredményeinek vizsgálata, a megvalósíthatósági tanulmány dokumentálása-, készítése különböző pályázatokhoz. A tanulmány tartalmazza az energetikai elemzést, a várható energiafelhasználást és annak költségeit.

MEK - Magyar Építész Kamara

MEK - Magyar Építész Kamara

Magyar Építész Kamara weboldala - Az országos kamara a mérnöki, illetve építészeti tevékenység jogszerűségének biztosítása és szakmai színvonalának emelése érdekében az ehhez kapcsolódó közfeladatokat látja el. (1996. évi LVIII. törvény a tervező- és szakértő mérnökök, valamint építészek szakmai kamaráiról)

Passzívház szakértői blog

Passzívház szakértői blog

Boros Károly passzívház tervező, építő és lakó Magyarországon egyedüli a tekintetben, hogy családjával az általa tervezett és vállalkozása által kivitelezett passzívházban él több éve. Így a passzívház tervezés, kivitelezés, használat minden szakmai, emberi gondját, örömét nap mint nap átéli. Blogjával azokat a lehetőségeket, előnyöket szeretné bemutatni, amit a passzívházak nyújthatnak az építtetőknek, tervezőknek, kivitelezőknek. Nem passzívházak építésére szeretne ösztönözni, hanem csupán a tapasztaltakat megosztva, őszinte, pontos tájékoztatással kíván útbaigazítást adni.

Tuti menü